Min gris!

Hello!
Slumrade till för ett tag sen och vaknade till för en liten stund sen och ska strax sova igen då jag känner mig lite små trött. Men först tänkte jag bara allmänt presentera er för min lille skit hund! ♡
Han kom till mig ifrån Rumänien i transport bil, anpassat för hundar med pass och vaccinerad och klar när han kom. Endast 5 månader gammal, idag är han en snart 2 år och 2 månaders vovve! Så mycket kärlek som jag har till denna hund är helt sjukt. Han kom till mig 26 April 2013, så om 3 månader har han varit här i 2 år. Det är helt sjukt vad tiden går fort, känns som att det var igår han var pytteliten. 
I love this boy soo much! ♡ Gladfisen. 
 

Skolan!

Hej! 
Nu sitter jag i skolan på folkis (Folkhögskola) har lunch rast men snart så börjar man lektionen sen väntar man bara på att klockan ska bli 15:05 så man får sluta men bussen går inte förens halv. Men jag är inte bitter för det! Snöbollskrig på det hela! :D Hahah, har verkligen otroligt roligt i skolan! 
Skolan där jag går, mitt ute på landet, ingen trafik ingen stress. Helt enkelt perfekt, ångrar inte att jag gjorde valet att börja där. 
Nä nu ut på en cigg, sen in på lektion! Samhällskunskap! Ojoj, inte min starka sida! :D 

 
 
 
 
 

NYTT!

Hej, tänkte testa nått helt nytt.
Haft blogg.se förut men det var länge sen, och nu hade jag även en vän som hjälpte mig med blogg desigen! = D 
http://naki.se/ kika gärna in hennes blogg.
Tänkte inte skriva så mycket längre inlägg idag faktiskt. Snart sängen och försöka sova alarmet ringer, har några alarm på som sagt, hehe! Godnatt på er! =D 
 


Hej mitt namn är Alida på 19 höstrar, i den här bloggen kommer ni framför allt att få se bilder jag tagit. Samt lite om min vardag, min hund och livet. Jag ber er inte läsa min blogg, men sprid den gärna vidare! Hoppas ni trivs :)


RSS 2.0